De rondleidingen bij de abdij van Val-Dieu

De abdij en de brouwerij kennen een rijk verleden en karakteriseren zich door de schoonheid van hun gebouwen. We kunnen uiteraard nog uren doorpraten, maar het is nog  interessanter als u deze rijkdommen komt ontdekken middels een rondleiding.
Het hele jaar door organiseren wij rondleidingen door de abdij, het gastenverblijf en de brouwerij.

Meerdere formules worden aangeboden ;

Zonder afspraak ; kunt de abdij bezoeken op elke zaterdag om 13u30.
Deze rondleiding is in het frans.
Prijs 6€/ persoon

Op afspraak en voor groepen ;
Rondleiding door de abdij ( duur 1 uur ) : 6€ /persoon ( voor groepen die uit minder dan 15 personen bestaan is de prijs 90€ voor de groep)
gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar vergezeld van een betalende volwassene- scholieren 3€ /persoon

Rondleiding brouwerij met proeverij ( duur 1u15) :7€/ persoon ( voor groepen die uit minder dan 15 personen bestaan is de prijs 100€ per groep)
Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar vergezeld van een betalende volwassene- scholieren 4€ / persoon

Rondleiding abdij en brouwerij met proeverij ( duur 2u15) : 12€ / persoon ( voor groepen die uit minder dan 15 personen bestaan is de prijs 165€ voor de groep.  Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar vergezeld van een betalende volwassene- scholieren 7€ / persoon

Rondleiding gastenverblijf en brouwerij met proeverij ( duur 2u15) : 12€ / persoon ( voor groepen die uit minder dan 15 personen bestaan is de prijs 165€ voor de groep.  Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar vergezeld van een betalende volwassene- scholieren 7€ / persoon.

De binnenplaats, de kerk en het park zijn het hele jaar door vrij toegankelijk.

Minder valide personen zijn uiteraard welkom in val-Dieu. Helaas zijn de rondleidingen door de abdij en het gasten verblijf niet toegankelijk voor minder valide personen.
Alcoholische dranken worden alleen geschonken aan 16+.